Поясни задачу з алгебри

📍9-23 травня 2022-го року на нашому факультеті відбудеться конкурс "Поясни задачу з алгебри".

🔻Вашим завданням буде створити відеоролик, у якому Ви пояснюєте якусь задачу (задачу Ви вибираєте на свій розсуд) з лінійної алгебри або алгебри і теорії чисел.

Під час оцінювання Вашої роботи журі перш за все будуть враховувати вміння чітко, коротко і зрозуміло пояснити хід розв'язання задачі. Також будуть враховуватися правильність розв'язання, раціональність обраного шляху розв'язання тощо.

🎥Якість відео і звуку не будуть впливати на оцінювання Вашої роботи (але все ж таки просимо знімати відео з прийнятною якістю відео та звуку, щоб журі могли об'єктивно оцінити Вашу роботу).

Ви можете бути учасником конкурсу або членом журі.

💂‍♂️Членами журі можуть стати тільки ті, хто набрав як мінімум 25 (із 40 можливих) балів за останній екзамен з лінійної алгебри або алгебри і теорії чисел. Також журі не мають право брати участь у конкурсі. Планується всього 3 члени журі, тому якщо бажаючих буде більше, ніж 3, то членами журі стануть ті, хто має найвищий бал за останній екзамен з ЛА або АТЧ. Набір кандидатів у члени журі буде продовжуватися до 16-го травня.

🏆Переможцями конкурсу стануть до 40% від загальної кількості учасників, які набрали більше всього балів за свій відеоролик.

🏅Винагородою будуть слугувати додаткові бали до стипендіального рейтингу і додаткові бали з ЛА або АТЧ.

🔺Якщо Ви хочете записатися учасником конкурсу, членом журі або поставити якесь питання, то пишіть: @solonyi_chai або @ivan_martik